Servicii

In ordinea sosirii

Principiul nostru de functionare este REGULA PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT. In ordinea sosirii la noi, indiferent ca este vorba de o piesa la pachet sau clientul se prezinta direct cu masina, lucrarile se vor executa in ordinea sosirii.

Ateliere multiple

Detinem 3 ateliere ce contin 11 rampe si 2 elevatoare pentru demontarea alternatoarelor si electromotoarelor. Pentru confort si siguranta masinii clientului, detinem si o parcare de cca. 40-50 locuri de parcare.

 

Nu se fac programari

 

Pe langa serviciul de demontare-montare pe masina, oferim suport si pentru lucrarile care vin deja demontate (la pachet) aici pretul de manopera este cuprins inte 120 si 150 lei cu tva, urmand ca pretul pieselor sa fie comunicat prin telefon clietului inainte de reparatie.

 

Mai jos va prezentam cateva exemple de reparatii si preturi orientative dupa care va puteti face o idee cu privire la problema dumneavoastra

 
 

Reparam alternatoare si electromotoare multimarca, asadar exemplele pot continua.

 

Cum preturile difera de la masina la masina si de la lucrare la lucrare ,va prezint si exemple de lucrari unde clientii au dorit sa executam noi procesul de demontare-montare pe masina, pentru a va face o idee despre problemele aparute la alternatoare si electromotoare in functie de marca masinii. Spre deosebire de pretul pentru lucarile care vin deja desfacute, aici pretul se modifica, mai exact pretul pleaca de la 200 lei cu tva si creste in functie de gradul de dificultate al demontarii-montarii.

 

Mai jos va prezentam cateva exemple de reparatii si preturi orientative ce au inclus
demontarea pieselor de catre noi

 

Dupa aceste exemple speram ca va-ti putut face o idee despre serviciile prestate de noi. In cazul in care aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati (rubrica contact)

Ce trebuie sa mai stiti este ca pretul de manopera poate fi influentat si de eventualele probleme aparute in urma demontarii piesei dumneavoastra

“Ai grija de masina ta si masina ta va avea grija de tine.”

Avantajele clientului

intotdeauna o prioritate pentru noi

Ce putem face pentru dumneavoastra

  • Service Auto
  • Reparatii Alternatoare
  • Reparatii Electromotoare
  • Oferim Garantie

Diagnosticare de la

LEI50

Tva Inclus

CERE AJUTOR

GARANTII

Oferim garantie la orice lucrare executata de societatea noastra.
Pentru a primi garantie, trebuie in primul rand, sa se tina cont de sfaturile specialistului ce lucreza la piesa dumneavoastra.

Garantia pleaca de la 3 luni pana la 2 ani, in functie de piesele folosite la reparatie(aftermarket sau original) si modul de exploatare al electromotorului si/sau alternatorului.
In cazul in care pe piesa exista urme de lichide petroliere, antigel sau ulei garantia NU se ofera. Aceste piese sunt concepute sa lucreze in conditii uscate. Ele nu sunt inchise ermetic, deoarece au nevoie de racire si ventilatie.

Electromotoare .reparatii alternator utilaj, montare-demontare de pe masina electromotor si alternator. Diagnosticare pornire motor, electromotor ,alternator, baterie. Reparatiile de electromotor si alternator se executa cu piese originale si after market.

Prima data se constata pe masina.

Se stabileste component defecta.

Se demonteaza de pe masina.

Se duce componenta la atelierul de reparative banc .

Se demonteaza componenta la banc si se face constatarea .

Se contacteaza clientul in vederea comunicarii devizului.

Dupa acordul acestuia se incepe repararea componentei.

Odata componenta reparata se verifica de alt coleg.

Apai se incepe montarea acesteia pe masinade catre montator si se face proba finala.intodeauna se alege varianta cea mai corecta si eficienta ptr client.

Inlocuire perii electromotor, inlocuire solenoid, electromotor, inlocuire rotor electromotor, inlocuire stator, inlocuire carbuni.

Schimbare rulmenti alternator, schimbare bucsi eletromotor

Reparatie alternator si Reparatie electromotor pentru toate tipurile de masini si utilaje.

Reparati ide electromotoare si alternatoare auto de

Reparatii in timp real

*Informatiile se actualizeaza la fiecare 10 secunde